Hidrokontrol je osnovao dipl inž. Nebojša Todorović 1991 godine, u svojoj garaži . Posvećenim radom izrasli smo u firmu koja može da odgovori raznim zahtevima iz oblasti hidroinženjeringa. I pored toga ostali smo porodična firma čija je većina zapošljenih i više od  15 godina u našem timu.

     Firma broji pretežno ljude koji su radili u nekadašnjem gigantu, Mašinskoj indrustriji Niš.  Posedujemo iskustvo koje u godinama pokušavamo da pojačamo mladim radnim snagama. Od 30ak zapošljenih polovinu čine inženjeri dok je druga polovina sačinjena od iskusnih bravara i sertifikovanih zavarivača.

     Godinama smo pristupali svim poslovima sa maksimalnom posvećenošću i odgovornošću što nam je omogućilo da postanemo prepoznatljivi na tržištu. Ulaganje u ljudstvo i opremu nam je donelo učešće u velikim projektima u poslednjih 10 i više godina. Iz  domena pitkih voda možemo se pohvaliti postrojenjima u Novom Pazaru, Tutinu, Valjevu , Sokobanji i dr. Pored postrojenja za pitke vode iza sebe imamo više izradjenih postrojenja za otpadne vode, više od 100 pumpnih stanica raznih kapaciteta kao i dosta projekata koji se odnose na toplifikacione sisteme.  

     Posedujemo sertifikate:

                  ISO 27001                   ISO 37001                  ISO 45001                  ISO 3834-2                   ISO 9001                   ISO 14001